twitter
hur-kan-vi-hjalpa

Hur kan vi hjälpa

Hos Youngcubator kan du som ung få hjälp att starta eller utveckla ditt eget företag. Vi erbjuder ett helhetskoncept som syftar till att underlätta för dig att komma igång och växa som företagare, entreprenör, förändrare eller vad du vill kalla dig själv när du tar steget mot att förverkliga något du tror starkt på.

Presentationsteknik

Vi arbetar med flera olika typer av presentationstekniker beroende på i vilket forum presentationen skall äga rum. Detta innefattar alltifrån pitchträning till djupare föredrag för olika målgrupper. Vi arbetar med allt från att ta fram material och bearbeta information till att skapa mer visuella och mer tilltalande presentationer av den information som samlats in. I våra studios låter vi våra entreprenörer spela in bild och ljud för att skapa kraftfullare presentationer. Även retoriska verktyg förmedlas och lärs ut som ett viktigt steg i att kunna fånga sin publik i presentationssammanhang.

Affärsplanering

Vi arbetar med alla element i affärsutvecklingen, som är grunden i att ta fram, utveckla och förverkliga sin affärsidé. Vi arbetar här specifikt med Business Model Canvas som grund och sedan anpassas affärsplanen utifrån för vem den ska presenteras för och självfallet vilken typ av idé verksamheten grundar sig på. Även andra kompletterande metoder appliceras beroende på affärsidéns och teamets förutsättningar. Om den till exempel ska presenteras för ALMI Företagspartner vid ansökan om innovationsbidrag ser den annorlunda ut än om det ska ansökas om lån. Vi anpassar affärsplanen för att på det mest effektiva sätt passa in i deras mallar, vilket i sig underlättar beslutsprocessen och ger bästa möjliga chans till positivt utfall.

Försäljning

Försäljning är avgörande förr att lyckas med sin affärsidé. Konsten att sälja är oerhört viktigt redan under idéstadiet då det ofta handlar om att skaffa medgrundare, investerare eller tidiga kunder och av denna enkla anledning läggs mycket fokus på att hjälpa våra entreprenörer att tidigt bli skickliga i försäljning, både genom teoretisk och praktisk tillämpning.

Finansiering

Vi förespråkar generellt något som kallas ”bootstrapping” vilket i korthet innebär att med så små medel som möjligt komma igång med sin affärsidé men i vissa fall behövs finansiering även i tidigt skede. Oavsett skede och oavsett finansieringstyp hjälper vi entreprenörer att skapa en strategi för att på mest effektiva sätt hitta finansiering för att kunna utveckla sina verksamheter.

Organisation

En framgångsrik affärsidé står och faller ofta med ett starkt team. Youngcubator hjälper entreprenörer att hitta partners och medgrundare och sina respektive roller, styrkor och svagheter för att etablera en stark grund att bygga vidare sin verksamhet på.

Budgetering

Ekonomiaspekten i att driva och utveckla en verksamhet spelar en viktig roll i hur effektivt företaget kan skötas och nå sina mål och tillsammans med Youngcubators partners ger vi en grundläggande förståelse och kunskap kring området att bygga vidare på.

Nätverk

Styrkan i Youngcubators nätverk medför att många av våra entreprenörer får en kortare väg till att etablera sin verksamhet och nå framgång. Vårt nätverk sträcker sig mellan alltifrån offentlig sektor och universitet, till ekonomi, marknadsföring och IT och erbjuder alltifrån fri eller rabatterade tjänster, rådgivning, utbildning eller även kundunderlag.

Vägledning

Youngcubator erbjuder individanpassad rådgivning och utifrån entreprenörernas behov läggs en gemensam plan upp för vilka vägar entreprenören bör använda sig av för att nå de mål som sätts upp i samband med Youngcubators rådgivning och coaching.

Utbildning

Tillsammans med våra partners erbjuds fördjupande utbildning inom alla aspekter av företagandet, allt utifrån vilka behov som finns hos entreprenören.

vara-foretag

Våra Företag

We believe our work speaks for itself. Browse our most recent projects below.

SmartStretcher
Coach Lukas
Fridas Massage
LinqArt
Pernilla Månsson Art
Hälsa Utan Hets
Tony Torro
Daniel Sanjay
get-connected

Kontakta Oss

Här kan du komma i kontakt med oss om du vill ha kostnadsfri affärsrådgivning, samarbeta med oss eller bara veta mer om Youngcubator.

Namn
E-postadress
Telefon
Beskriv kort din idé
Välj stad
Ladda upp CV

Kontaktuppgifter

Verksamhetsansvarig: Alban Qitaku
Mob: 070 206 68 69
Mejl: alban@youngcubator.se

Här finns vi

Halmstad
Fredsgatan 2 (NollTreFem)
Laholm
Köpmansgatan 3B


Gå med i konversationen

Följa oss på Twitter

med-stod-av

Med stöd av